Dato Fredag d. 13. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted Frederikshavn kirke, Kirkepladsen 6, 9900 Frederikshavn
Vendsyssel Festival afslutningskoncert

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse (Afslutningskoncert VF 2021)

Billetpris: Kr. 200,-

Concerto Copenhagen

Kunstnerisk leder: Lars Ulrik Mortensen

Det danske barokorkester Concerto Copenhagen spillede sine første koncerter i 1991 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende barokorkester.

I 1999 blev den internationalt anerkendte cembalist, Lars Ulrik Mortensen, tilknyttet som orkestrets kunstneriske leder.

Orkestret har formået at kombinere et repertoire bestående af velkendt europæisk musik med mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse.

Gennem årene har Concerto Copenhagen samarbejdet med mange af tidens store internationalt kendte kunstnere inden for den tidlige musik som f.eks. Emma Kirkby, Andreas Scholl, Anne Sofie von Otter, Sonia Prina, Vivica Genaux, Andrew Manze, Reinhard Goebel og Ronald Brautigam m.fl.

Concerto Copenhagen har udgivet cd-indspilninger på CPO, Deutsche Grammophon og BIS samt DVD-produktioner på Harmonia Mundi og Decca.

Orkestret har turnéret i USA, Japan, Brasilien, Mexico, Australien og Kina.

Orkestret er støttet af Statens Kunstråd og er Danmarks mest musikeksporterende klassiske ensemble.

Program: Johann Sebastian Bachs 6 Brandenburg-koncerter.

Læs mere på vendsysselfestival.dk og i årets koncertbrochure om priser og sæsonkort mm.